Keuken Ontwerp Interieur

Wandkast op maat

Zo, dat is de primeur met het risico van een ontploffing! Modern design interieur is chique, fabelachtig, functioneel en praktisch. Het is functioneel, functioneel, functioneel en mooi.

Het oorspronkelijke stuk van Antlords De Porthus heette The Exotic Garden en is gereproduceerd en ontwikkeld tot elegante grenzen, met hedendaagse verbeteringen aan de vorm, functie en aanrakingen .

Als het hangt, moet het aantrekkelijk zijn – vanuit alle hoeken; en als het te laag hangt, moet het slank zijn (omdat het in niet-standaard lijsten moet passen), of zo ja, dan moet het een vrouwelijkheid hebben, en niet alleen een vorm. Een ontwerp van strakke lijnen in geometrische verhoudingen is beschikbaar in het moderne gamma, in een verscheidenheid van maten en ruimten. enkele voorbeelden:

-De vensterbank voor de hele kamer. Hij meet 12,5 x 6,5 x 2,3 m en bestaat uit 8 eenheden doorschijnend kristalglas – De op maat gemaakte radiator, een primeur in zijn soort – Het ‘ronde bad’, een oeuvre in glas en beton – Wandkast op maat, een prachtig uitgebalanceerde combinatie van lineaire en geometrische proporties – De pantile, dat is een spa met glas-in-lood, gevuld met natuurlijke kruiden, aromatherapie en conservering van water.-De ‘champagne-stand’, op drie planken staat een kandelaar van dezelfde proporties als de badkruk.-Het ‘day-bed’, dat met een uitschuifbare pop-up bergruimte plaats kan bieden aan stoelen en een bed, en een ‘must-have’ is, ongeacht de omstandigheden.

 

Er staan u zoveel mogelijkheden ter beschikking, ongeacht de keuken die u kiest. Denk erover na en laaDe moderne benadering van design wordt gespeeld met, opgebouwd uit reeds lang bestaande materialen, geleend van over de hele wereld, of gecombineerd met andere uitmuntendheid van design. Deze laatste term is belangrijk, want de keuken is het praktische hart van het huis, maar de vorm is gebaseerd op vorm, niet op functie. t uw fantasie de vrije loop. Gewoon omdat om vele alledaagse redenen je misschien niet nodig uiteindelijk ‘verhelpen’ van de functionele problemen van een keuken betekent niet dat uw keuken moet worden saai of zonder stijl.

De eerste vraag die je moet stellen is: heb je echt behoefte aan een keuken renovatie in uw huis? De keuken is net zo belangrijk voor u als elke andere kamer, en vanwege de nabijheid van de rest van het huis wil je het zo goed mogelijk te maken een plek.

Als uw glazen keuken suite is al een bron van frustratie voor u al jaren, zult u waarschijnlijk spijt op een bepaald moment gaan in de beslissingen, en je zult verbaasd zijn hoe gelukkig je bent in staat om dingen te laten gaan, en hoe je kunt bedenken en bouwen van een geheel nieuwe keuken.

Penmission

– Heeft u beperkingen met betrekking tot de grootte en de stijl van uw keuken, of andere delen van het huis, dat u wilt herontwerpen?

– Moet u uw keuken groter maken?

– Heeft u specifieke behoeften op het gebied van opbergruimte, en in relatie tot waar u de ruimte verder voor gebruikt?

– Heeft u technische eisen, zoals de vereiste hoogte van de bovenkasten, of een goede plankafstand?

– Wat kunt u zich veroorloven? Bent u op zoek naar de beste kwaliteit, of kiest u voor een goedkopere aanpak?

– Wilt u een groot statement maken, zo ja, hoeveel wilt u op het gebied van stijl? Hoeveel wil je inleveren op het uiterlijk?

– Is uw idee van een droomkeuken wel realistisch? Hoe groot is de ruimte die u ervoor nodig heeft?

– Welke diensten bent u op zoek naar, of wat voor soort installatie verwachten?

– Zal het werk goed worden gedaan met ervaren en betrouwbare vakmensen, of is het gewoon een klus die moet worden gedaan?

Denk na over precies wat voor soort keuken je wilt voor jezelf voordat je begint te zoeken. Het laatste wat je wilt doen is proberen om een offerte voor een lege schets, die je waarschijnlijk zult vergeten over te krijgen. Heb een kort idee van hoe u uw keuken gaat gebruiken, en welke capaciteit dingen in beslag zullen nemen.

De beste eerste beslissing die je zal maken zal zijn wat u uw keuken te gebruiken om te werken. Zal je blij zijn om te eten in, gebruik het voor entertainment, hebben een plek voor de kinderen om hun huiswerk te doen, en televisie kijken?

U moet ook uit te werken hoeveel kastruimte je nodig hebt, wat voor soort korting keukenapparatuur die u nodig hebt (koelkast, oven, wasmachine, broodrooster, wasmachine, spoelbakken, en kookplaat etc.), en wat voor soort verlichting u nodig hebt voor dagelijks gebruik. In zeer eenvoudige termen, waar zal je koken, wat voor soort van onderhoudend, en wie is de belangrijkste en waar zal eten of te vermaken?