Wat zijn de vereisten voor een dakbedekking

Dakwerkzaamheden

Aannemers zijn vaak inspecteurs, die werkzaam zijn in verschillende bouwsectoren, zoals woningbouw, bouw, horeca en commerciële projecten. In de bouw voeren zij installaties uit op zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Dakdekkers zijn voor veel mensen een vreemd begrip, vooral in groeiende stedelijke omgevingen. Deze mensen zijn vaak gegroepeerd in professionele dakdekkersbedrijven, maar werken aan veel verschillende soorten bouwprojecten. Dakdekkers worden het vaakst ingeschakeld om een nieuwe constructie waterdicht te maken, of om het bestaande dak in een nieuwbouwproject te vervangen. Zij kunnen ook worden ingezet om bestaande gebouwen van een nieuw dak te voorzien.

Kwalificaties van de dakdekker

Er is geen vergunning vereist voor dakdekkers in Australië, maar in gevallen waarin er gevaar voor verwonding van het publiek bestaat, moeten er maatregelen worden genomen.

Een professionele dakdekker heeft een vergunning van de Koningin. Het is een vereiste dat de dakdekker een vergunning heeft.

Een potentiële dakdekker moet een cursus van permanente educatie volgen om een licentie voor dakdekker te verkrijgen. Nieuwe dakdekkers krijgen een ontwerp van de Code voor dakdekkers onderwezen door de Master’s School of Roofing van het Western suburbs College. Op de naleving van deze eisen wordt toegezien door de Australian Standards Scheme. Er zijn ook eisen dat elke dakdekker zijn/haar naam op een bedrijfsnaam moet zetten. Als een zelfstandige dakdekker zijn/haar naam niet op de bedrijfsnaam kan zetten, is zijn/haar werk niet verzekerd.

In het geval van een hoog risico dak, zijn er ook maatregelen die kunnen worden ingesteld door de overheid. Voor daken in gebieden die gevoelig zijn voor bosbranden, zijn er brandwerende daken die vaak moeten worden aangebracht, niet alleen om levens te beschermen, maar ook het leven van eigendommen in de buurt en aangrenzend.

Wat kost ongeveer

Werken als dakdekker kan, afhankelijk van een aan het vak verbonden loonkaart, vrij duur zijn en het opstellen van kwalificaties kan een groot blok van het budget in beslag nemen.

Zij worden zeer aantrekkelijk betaald voor hun werk, maar uw baan als dakdekker kan u zelfs in moeilijkheden brengen als u het moeilijk vindt de dakdekkers te betalen.

Betrouwbare dakdekkers zijn bijna altijd lid van specifieke bedrijven of regelgevende instanties, dus, moet u de dakdekker die u van plan bent in dienst te nemen te identificeren en zoek de leden van de regelgevende instantie uw dakdekker is een deel van.

In het algemeen ligt de gemiddelde jaarlijkse vergoeding voor een dakdekker tussen 25 en 45 dollar wanneer hij zich engageert om als dakwerker te werken.

Bevoegd worden

De eisen voor dakbedekking licenties en beschermingen variëren van staat tot staat. Bijvoorbeeld, in New South Wales, dakdekkers werken aan de woningen gebouwd voordat vereiste dakbedekking werd geïnstalleerd kan een dakbedekking licentie van de Master’s Institute of Building Services van de stad Sydney hebben. Andere eisen variëren van voorstad tot voorstad en kan variëren op basis van de staat de dakdekker is een vergunning om te werken in. Bijvoorbeeld, in Italië, Frankrijk en Australië, werken als dakdekker is geen vereiste, zolang de dakbedekking aannemer beschikt over een geldig dakbedekking licentie. licentie kan worden verkregen van de BIA en van de GIC.