Wat is een zonnescherm?

Gratis stockfoto met deksel, eigen tijd, fashion

Wat is een zonnescherm?

Luifels zijn structuren of constructies die worden gebruikt om ramen af te dekken, waardoor meer privacy wordt gecreëerd en tevens stralingsverwarming door zonne-energie mogelijk wordt gemaakt. Luifels worden het vaakst aangetroffen in boerderijen, bakkerijen, hotels, scholen, pakhuizen, constructies en kantoren.

Geschiedenis

Men denkt dat luifels voor het eerst zijn gebruikt in commerciële toepassingen voor daken in Parijs, Frankrijk; in de stad worden ramen bedekt door hangende assistent gazebo’s, of luifels, die de ramen beschermen tegen de zon. Luifels, of schaduwzeilen zoals ze soms worden genoemd, zijn bedacht door Louis Blanc, een Franse humanist en kunstenaar. Hij creëerde gazebo’s voor de paviljoens van de Built inuring Sciences in 1808, deze gazebo’s werden een symbool van ontsnapping en mobiliteit voor de paviljoens, en hun geheim van binnenuit werd veilig bewaard.

Tijdens het Edwardiaanse tijdperk werden luifels en zonneschermen gemeengoed in woningen overal in het Verenigd Koninkrijk, vooral nadat het gebruik van aaitainers, werd ingevoerd om te ontsnappen aan de zomerse hitte. Door de winning van kolen en lignine door de bevolking werden zeedieren (ook wel ongedierte genoemd) echter vaak beschouwd als een onnodig kwaad.

Op foto’s uit de jaren 1900 was te zien hoe zonneschermen de plaats van ramen begonnen in te nemen als overdekt plafond in het Verenigd Koninkrijk. Een van de redenen hiervoor was het verdwijnen van de dokken, en ook de noodzaak om regelmatig emmers te vullen om de parken met planten gevuld te houden. Vanaf de jaren 1950 zijn markiezen echter overal te vinden, in de stedelijke omgevingen van vandaag. Veranda Zoetermeer

E ar ups hebben zich aangepast aan de omsluitende ondeugd, metweddashoonplaten op daken, en buitenzonweringen, als decoratieve aanvulling op bogen, omheiningen, winkels, restauranthouders, hotels en appartementen.

Belangrijkste voordelen

De schaduw die een zonnescherm biedt, is essentieel om de zomerhitte te overleven. Niet alleen biedt het een plaats om uit te rusten na een lange dag werken, maar het bedekt tot op zekere hoogte de zon zodat u comfortabel kunt kijken. Een zonnescherm wordt ook aanvaard als stofwerend, met zijn sterkte tegen stofelementen eens het gevestigd is.

Maar een zonnescherm voor een raam is niet essentieel om als zonwering te functioneren, want daarvoor is het er niet. Evenmin is een gesloten veranda dat. Luifels moeten in de regel volstaan voor hun doel. Het is hun aantrekkingskracht, kracht en schoonheid die hen tot een integraal onderdeel van elk huis of gebouw maken.

Buitenkant kozijn donkerder dan deuren of zijkanten,

Deuren en ramen zijn 31% donkerder,

fronten zijn 28% helderder,

de schaduw reikt 22% verder dan de deuren/fruit interieur zitplaatsen.

Schaduwkosten

De zonwering die op een luifel staat, wordt paal en balk genoemd. Het doek is het duurste deel van de luifel, omdat het het frame bedekt. Het is meestal gemaakt van hoge kwaliteit canvas, hoewel sommige is gemaakt van nylon. De deuren lijken sterk op die van een salon, en vele zijn van massief gekleurd staal. U kunt de deuren en ramen krijgen met een bijgeloof gebrandschilderd glas, of een houten voorkant; meestal de betere kwaliteit van de duurdere.

Er is ook hardware beschikbaar om gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Dit is belangrijk als u gasten hebt die de deelnemers aan uw evenement willen begroeten.

Luifels zijn bevredigend om te installeren op privé-eigendom, omdat zij kunnen dienen als route om het bord op te hangen. De wetboeken in dit land verhinderen de installatie van luifels op openbare rechten van weg. Als u niet akkoord gaat met hun eis, is er nog de optie van het verkrijgen van een triplex luifel.

De luifel is een flexibele aanvulling om een plaats te versieren; hij past bij bijna elke gelegenheid. Hij wordt vooral gebruikt in woonwijken, maar kan ook op commerciële plaatsen worden gebruikt.

Het wordt hoofdzakelijk ondersteund door hout, plastic, metaal of andere materialen. Het materiaal moet sterk genoeg zijn om een aantal jaren mee te gaan.

Luifels kunnen dienen als dak voor een auto, of als afdak voor schapen of geiten. Het dak moet sterk genoeg zijn voor dit gebruik.

De luifel is oorspronkelijk gemaakt om mensen te beschermen tegen zon, sneeuw en regen. Later werd het een bescherming tegen het weer. Het kan worden gebrandmerkt met een logo, namen, of andere informatie. Het wordt beschouwd als een mode-icoon.

Ziet er uit.

Hij heeft een unieke uitstraling. De eerste versie van de Amerikaanse vlag had blauwe en witte strepen. Vandaag de dag heeft hij verschillende kleuren, en de aficionado vlag is bijzonder mooi. Hij wekt de nieuwsgierigheid van elk individu. De aficionado vlag is echt mooi, en aantrekkelijk voor het oog.

Kosten

Avenues zijn op het internet verkrijgbaar voor minder dan 20 dollar.