Hoe word je een architect?

Interieur architectenbureau

Wanneer een architect verwijst naar een specifiek “Gebouw” (bijvoorbeeld een huis), bedoelt hij slechts één ding: een binnenruimte of woning. Architecten streven ernaar om in elk aspect van het huis, van het meubilair tot de tuinaanleg en van de verlichting tot de toestellen, een Mijn-ervaring te creëren.

Architect worden

Als je architect wilt worden, moet je creatief, vindingrijk en artistiek zijn. Tijdens je middelbare schoolopleiding moet je je concentreren op tekenen, architectuur en timmerwerk. Je moet een uitstekend kunstenaar worden en gedurende je hele schoolcarrière mooie, functionele en esthetische werkstukken maken. Probeer zoveel mogelijk van je schoolkosten te betalen terwijl je op school zit. Het ergste dat kan gebeuren is dat je je realiseert dat je het niet leuk vindt om architect te zijn en je artistieke streak opgeeft. Creatief en origineel werk is waar je het beste in bent!

Maak je best mogelijke werk in architectonisch ontwerp terwijl je nog op de middelbare school zit. Begin met het leren over architectuur door zijn verschillende takken en begrijp hoe elk van hen kan worden gebruikt in nieuwe constructies. Leer over afwerkingen en hoe ze kunnen worden toegepast op verschillende afwerkingen. De beste banen zullen naar je toe komen als je hebt geleerd over architectuur en over de verschillende soorten afwerkingen die kunnen worden gebruikt.

Wat doet een architect?

– Hij/zij geeft advies aan eigenaars om kenmerken van de natuurlijke omgeving te reproduceren of te behouden. Het kan ook zijn dat raden van bestuur wijzigingen in plannen willen aanbrengen

– Hij/zij stemt in met ontwerpen voor eigenaars, die plattegronden en andere architecturale elementen bevatten. Hij/zij controleert en herschrijft ze, altijd met het doel de kwaliteit te verbeteren en te voldoen aan de plaatselijke bouwverordeningen.

– Tijdens je studie bestudeer je verschillende functies van architectuur, zoals decoratie, bezinning en landschap. Je favoriete lessen zullen die zijn die te maken hebben met muziek, kunst en creatief schrijven.

– Een bachelordiploma architectuur is de minimumvereiste om een licentie te krijgen. Daarna volg je verschillende programma’s zoals programmabeheer, ontwerpopleidingen, planningsonderwijs, enzovoort.

– Er zijn stages beschikbaar voor studenten, die hen helpen waardevolle praktische blootstelling te geven. Je kunt je ook opgeven als vrijwilliger om interieur architectenbureau te helpen bij veldwerk, terwijl je studeert om architect te worden.

– U kunt een on-the-job training krijgen als assistent van een architect. Dit is zeer lucratief en geeft je een uitstekende werkervaring.

– Uw kwaliteiten zullen u helpen benoemd te worden tot inspecteur/gecertificeerd veiligheidsvertegenwoordiger voor bouworganisaties. U moet zich echter tegelijkertijd bezighouden met de verschillende aspecten van het werk en de mogelijkheden ervan.

– Het is hetzelfde niveau van aanpak als dat van een architect. Als veiligheidsvertegenwoordiger bent u verantwoordelijk voor het terugdringen van het aantal dodelijke valincidenten tijdens de bouw.

– Een veiligheidsvertegenwoordiger moet voldoende op de hoogte zijn van de eisen en het onderhoud van veiligheidsvoorzieningen. specialisatie in bepaalde specifieke veiligheidsgebieden levert meer voordeel op.

– Ten slotte moet u slagen voor het examen dat wordt gesponsord door de plaatselijke gezondheids- en veiligheidsinstantie om een gecertificeerde veiligheidsvertegenwoordiger te worden.

Volgens het rapport van het U.S. Bureau of Labor Statistics zal het aantal Amerikanen dat werkzaam is als veiligheidsvertegenwoordiger tussen 2006 en 2016 naar verwachting met 19% toenemen. En het gemiddelde jaarsalaris voor personen in deze functie is $52.250.