Hoe een luifeldoek te installeren

Gratis stockfoto met buiten, buitenshuis, dag

Ten eerste moet u het stuk stof meenemen om er zeker van te zijn dat u de juiste maat hebt voor uw voortent en het naar uw plaatselijke winkel voor huishoudelijke artikelen brengen.

Eerst moet u ervoor zorgen dat het frame van uw zonnescherm is voorbereid. Dit kunt u doen door het frame naar de bouwmarkt te brengen om het te laten reinigen. Het frame van het luifeldoek moet gereinigd worden volgens de instructies op het luifeldoek.

Vervolgens moet u uw vervangende luifeldoek nemen en het opzij leggen. De meeste van de nieuwe luifel doek zal hebben werf tekenen gestikt op de stof, alsmede op een zijde. Als dat niet het geval is, zorg er dan voor dat u er een op het doek laat zitten voordat u het gaat snijden, zodat u het doek heeft om uw luifel mee op te meten.

Daarna neemt u uw uithangborden en legt u uw luifeldoek over het uithangbord, waarbij u het aan het doek vastmaakt met de op het doek genaaide uithangborden. Hoewel er veel mensen zijn die werfborden gebruiken als versiering. Als u problemen hebt met het verkrijgen van uithangborden, gebruik dan extra stof om een nauwkeurige schatting te maken met behulp van de uithangborden als een gids. Daarna zoomt u de randen van de stof volgens de uithangborden om het glad te maken. Als u de onderrand omgezoomd heeft, is de stof klaar om gebruikt te worden.

Als u het doek voor de vervanging van het zonweringdoek neemt, moet u ervoor zorgen dat u voor deze klus luchtdichte handschoenen draagt. Voordat u dat doet, moet u er zeker van zijn dat er geen briesje staat in het zonweringdoek waar u in gaat werken. U moet er ook voor zorgen dat u voldoende bescherming tegen de zon heeft voor het doek. Om het doek te beschermen gebruikt u een commercieel UV-beschermingsmiddel of spuitverf. Nadat u de UV-verzegeling hebt aangebracht, moet u de spuitverf gebruiken. Voor de decoratieve kant van de luifel doek dat u nodig hebt om een gekleurde acryl spray seal-on te zetten. Zonnescherm Zoetermeer

Voor een UV-beschermde luifel moet u ten minste twee lagen UV-verzegelde acryl op het luifeldoek aanbrengen. Voor de decoratieve zijde brengt u één laag acryl en één laag transparante acryl aan. Vervolgens moet u het doek verzegelen met de doorzichtige acrylaatverzegeling. Om bescherming tegen de zon te bieden, kunt u ook acrylverf, acryl spray zegel of ten slotte een commerciële UV-beschermde sealer.Either van deze items zal helpen uw stof te beschermen tegen de zon. Heb basis! onder de indruk van iemand voor uw huis.

U kunt een vakman uw luifel laten installeren of u kunt het zelf doen, het hangt af van uw niveau van gevaar met hoogtes. Voor het verwijderen van het uithangbord, gebruik een kleine handbrede lift om het te dragen, of het is een duw-stijl lift.