Hoe creëer je je eigen huisstijl?

house style

Het is heel eenvoudig om huisstijl te classificeren als alles wat een commerciële maatschappij, bedrijf of overheid vertegenwoordigt, als onderdeel van de algemene tak van bedrijfshandwerk.https://realgen.monday.com/boards/1873953733/views/49378047/pulses/1873962733#

Een bedrijfsidentiteit kan een sterke invloed hebben op hoe wij ons tot bedrijven en de overheid in het algemeen verhouden. Als samenleving zijn we allemaal begaan met het imago van de huisstijl. U hebt uw huidige naam misschien niet gekozen, maar u hebt gedaan wat bijna iedereen in zijn leven heeft gedaan. In nauwelijks tien jaar tijd heeft uw moeder u op verschillende manieren “boy crush”, “kick theope”, “prinses” en vervolgens uw modder genoemd. Heb je ooit een uitdrukking gehoord die een sterk gevoel van defensiviteit, woede, klachten en angst naar boven brengt? Inc wekt een emotionele reactie op door dit eenvoudige gebruik van woorden Tafel visgraat .

Emotioneel worden wij sterk beïnvloed door onze dagelijkse ervaringen en de meeste van die ervaringen zijn gebaseerd op onze omgeving. Onze omgeving kan een zeer bepalende rol spelen in onze gevoelens en emoties. Verschillende omgevingen kunnen verschillende emoties veroorzaken.

Denk eens aan de kleuren in uw kantoor of uw huis. Als uw huis met donkere kleuren is geverfd, zult u zich waarschijnlijk rusteloos, ontspannen en neerslachtig voelen. Hetzelfde geldt voor het kantoor. Als het is geverfd met heldere kleuren, voel je je energiek, opgewekt en optimistisch. Uw huis is ook een goede bron van stimulatie, omdat veel mensen worden beïnvloed door de muurkleur in hun persoonlijke omgeving.

Vuur wordt beschouwd als een grote energizer in uw huis. De muren van je huis zullen het vuurelement stimuleren als het in balans is met positieve vibes.

Uw gezin is ook een zeer belangrijk aspect van uw huis. Het is de plaats waar uw vrienden en familieleden samenkomen. Uw familie is een deel van uw huis. Dit betekent dat zij hun gedachten over u, uw gezin en uw huis uitstorten. Het is belangrijk om de familie op elkaar af te stemmen.

Om de harmonie in het gezin te ondersteunen, moet er eenheid en evenwicht in het gezin zijn. Voor harmonie is een evenwichtige en progressieve levensbenadering nodig. Sfeerverlichting is de sleutel om gemakkelijk harmonie te bereiken.

Uw gezin functioneert in een dagelijks proces van evenwicht. Dit beperkt zich niet tot de slaap. Kinderen gaan ‘s nachts slapen en eisen hun bed op. Dit vormt een dieper niveau van emotionele betrokkenheid dan we gewoonlijk doormaken met routinematige dagelijkse activiteiten. De nacht is het moment waarop mensen zich in diepe ontspanning brengen en hun stress en emoties loslaten. Dit is de tijd waarin het lichaam zich voorbereidt om te gaan slapen.

Uw gezin zal deoline energie hebben voor de emotionele ontspanning van de slaap. Het binnendringen van negatieve vibraties van buitenaf is het effect van het gebrek aan harmonie binnen het gezin. Dit zal hen prikkelbaarder, onstabieler en sceptischer maken. Hun spanning en zorgen zullen worden aangescherpt.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het niet altijd een goed idee is als u of uw huis meubilair heeft. Meubilair heeft invloed op waar we zitten, staan en slapen. Daarom moeten kantoor- of woningmeubelen worden ingepast in de omgeving. Het kan een positief effect hebben op de verdeling van de rijkdom die in huis wordt gebracht.

U kunt zich vrij voelen om een kalme sereniteit te introduceren, een vredigeOverzicht drank, zure vruchten, ondertekende uitdrukking van sentimenten, maar alleen als ze van elkaar houden en u zich comfortabel voelt met uw keuzes. U bent natuurlijk vrij om kleur te gebruiken in het huis. Het zal aan u zijn om de resultaten gewillig tegemoet te komen. Dit is geen moeilijke taak. Misschien vindt u de beste oplossing door het zelf te proberen, in plaats van het gevoel te hebben dat u zich waarschijnlijk een weg naar succes baant, terwijl vaak blijkt dat de manier waarop u uw huis hebt ingericht heel prettig aanvoelt.

U kunt gerust een serene kriskras, een blaasmuziekje, instrumentale zonmuziek, zachte potplanten, geurkaarsen of aromatische wierook introduceren. Kies een schikking die uw gezichtsvermogen niet te veel bevredigt. Vaak is het juiste licht al wat je nodig hebt. Maar dit “RSPaulainterior home feng shui” leaven met “missionair visionair” en een harmonieuze geest voor een goede keuze van uw huis plaats is uw beste garantie voor succes.

Maar echt, je moet de plaats eerst op papier creëren. Het denkproces is erg nuttig, omdat het in eerste instantie helpt het pad te verduidelijken. Waar kunt u bijvoorbeeld de sofa plaatsen, of de putting table waar het kansspel een week lang uw favoriete sport kan worden? Waar werkt de tv-standaard het best, of het muziekcentrum?